MOR – Med Overskud og Ro

LÆNGES DU EFTER NÆRVÆR, HVOR SKÆLDUD ER EN SJÆLDENHED OG LATTER ER HVERDAGSKOST?

Prøv at hør!

Du er en fantastisk mor og en vidunderlig kvinde!

Måske er det bare rigtig svært selv at tro på og mærke lige nu.

Men det skyldes, at du igennem årerne har fået begravet alt dét, som er dig, under alle de andres meninger, holdninger, overbevisninger og leveregler om, hvad der er rigtig og forkert.

At du gentagne gange, har fået fortalt og erfaret, at du ikke var nok, at du ikke var vigtig, og at dine følelser og behov ikke talte.

lsdklæjdflsjdf

 • Derfor kan du nu ikke længere mærke dine behov, længsler og grænser.
 • Derfor bliver du kort for hovedet, snerrende og opgivende overfor børnene
 • Derfor føler du, at du konstant er på overarbejde, uden mulighed for at lade op.
 • Derfor mærker du ofte tung energi og irritation, i stedet for gensidig respekt og glæde i din familie.
 • Derfor ønsker du dig ofte hen til en øde ø, UDEN børnene er med.

Fordi det hele føles så off!

Men det er fordi hele dit system stritter imod, at du fortsætter af den vej, hvor du kommer længere og længere væk fra dig selv.

Du skal skifte retning, du skal vende om og bevæge dig tilbage til dig. Du skal tilbage til dit lys, din styrke, din latter, spontanitet, tillid, mod og blødhed.

Du behøver ikke hele tiden føle dig nødsaget til at præstere, knokle og kæmpe. 

Du skal ikke længere gå rundt med en frygt for, hvornår de andre finder ud af, hvor utilstrækkelig en mor, du er. Du er nok!

Du skal blot stille og roligt slippe facaden, så alt det smukke dig, igen kan komme frem

Alt det, som du ser hos andre mødre og længes efter selv at være, kunne eller formå – det har du allerede. Ellers ville du slet ikke kunne genkende det.

Det ligger alt sammen derinde og det er muligt, at pakke det ud og komme hjem til dig, så du kan stå stærkt og kærligt med alt hvad livet indebærer.

 

Og det er lige præcis derfor, at jeg har sat en række af workshops op, spækket med essentielle skridt og nødvendig viden til, hvordan vi som mødre, finder os selv igen.

Prøv at tænke over det – vores børn gør, hvad vi gør!

Og hvis vi knokler rundt, ikke passer på os selv, tager ansvar for alle andre, glemmer at lytte til vores behov, sætter maske på og lader andre tro, vi har helt styr på tingene, selvom vi indeni føler os skrøbelige og mest af alt har brug for et kram, så er det med STOR sandsynlighed også sådan, vores børn kommer til at leve deres liv.

 

Mit hjerte BRÆNDER for at hjælpe mødre til igen at skinne og vise deres børn, at kærlighed, mildhed, ærlighed, sårbarhed, glæde, afslapning, omsorg og latter er vejen frem.

Du er den vigtigste og mest viise ledestjerne for dit barn

Så kom med på én eller flere af mine workshops, hvis du kan mærke,

at du er klar til at skifte spor. 

Du vil hver gang kærligt blive guidet til vigtige indsigter og læringer og vil lære at slippe gamle, ukærlige overbevisninger, der har spændt ben for, at du har kunne skabe, lige præcis det familieliv, du ønkser dig.
Du får hver gang transformerende øvelser, der giver adgang til din indre visdom, samt let omsættelige værktøjer, du vil kunne bruge nu og fremover, til at vedholde en dybere kontakt til dig selv og dine børn.
Hør med her og bliv endnu mere klar på, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre:

Den første workshop foregår onsdag d. 21. juni:

Stop uønskede mønstre fra at gå i arv

For at kunne ændre ukærlige mønstre i forhold til dig og din familie, er det nødvendigt at blive bevidst om, hvad der styrer dig.

Det er vigtigt at finde ud af, hvorfor du f.eks. skælder ud over ting, som du ikke ønsker at blive vred over, hvorfor din energi og humør kører som en rutschebane, eller hvorfor du gang på gang træder ind i offer-rollen, selvom du hader det - og ikke mindst, hvordan du ændrer dine forskellige selv-destruktive mønstre.

Det får du mulighed for til denne workshop, hvor du samtidig bliver klar på, hvilket nyt spor du vil skifte til, så du kan styrke relationen til dig selv og dine børn.

Jeg giver dig forskellige teknikker til at mærke ind i dig selv og give slip på begrænsninger og du vil blive taget igennem en effekfuld visualisering, hvor du får kontakt til dit inderste, som det ellers kan være svært at høre i hverdagen.

Onsdag d. 21. juni, kl. 16.30-19.00

Det praktiske

Vi mødes på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg, kl. 16.30-19.00 (inkl. kaffe/the og lidt snacks). Du er velkommen til at medbringe mad til pausen, der varer ca. 20-30 min.

Workshoppen bliver optaget, og du får efterfølgende adgang til den for evig tid.

Workshoppen koster 300 kr, hvis du deltager live.

Hvis du ikke kan være med på selve dagen, kan du købe adgang til optagelsen for 200 kr.

Men kan det her nu så overhovedet virke for dig?

Jeg hører ofte kvinder tvivle på, om det nu virkelig er muligt at ændre på de ting, som ikke fungerer – også selvom man rigtig gerne vil.

Specielt i forhold til familielivet, kan det være svært at tro på, at forandring er mulig i en travl hverdag.

Men jeg har gået hele vejen selv, og ændret nærmest alt i den måde jeg er mor på, så det er selvfølgelig også muligt for dig.

Til hver workshop, snakker jeg om sårbare og dybdegående emner, som giver dig en unik mulighed for at slippe dine uhensigtsmæssige mønstre, så du kan stoppe med spænde ben for dig selv og din familie.

Jeg fortæller fra hjertet og fra mine erfaringer og vil give dig nærende øvelser og refleksioner, der både involverer krop og sind.

Og det vil være SÅ skønt at få lov til at inspirere dig til, hvordan du styrker troen på dine evner som mor, skaber ro og overskud og får det familieliv, du længes efter.

 

 

Til alle mine workshops, får du virkningsfulde værktøjer og effektiv inspiration til:

 • Hvordan du bliver i stand til at give dine børn det, du selv manglede som barn
 • Strategier til mere tid og overskud både til dig selv OG dine børn
 • At kunne sige fra over for dine børn (og andre) med respekt og kærlighed
 • Færre og mindre konflikter, samt mere forståelse og lethed
 • At lette på det kaos, som kan herske både inden i dig og i din familie
 • Hvordan du erstatter afmagt og sure miner med en kærlig energi

 

Hvis du har nogle spørgsmål omkring mine workshops,

så skriv endelig til mig på camilla@dinrettevej.dk

 

Emner for de kommende workshops - så du kan planlægge det, hvis du vil med 

 

Hold fast i motivationen og skab den forandring, du ønsker

I en travl hverdag kan det føles tungt og umuligt at skabe varige forandringer. Den ene dag tager den anden og med manglende overskud, føles det nemmere at blive, hvor du er.

Jeg giver dig de vigtigste ingredienser til at holde fast i motivationen, og skabe de forandringer i familielivet, som du længes efter.

Onsdag d. 23. august, kl. 16.30-19.00

Ja tak, den workshop skal jeg med på (Link til køb af plads på workshop eller at få tilsendt video efterfølgende)

Lær at slippe kontrollen og invitér tilliden ind

Vi bruger ofte vores energi på at være der for alle andre, og ville ønske at vores nærmeste ville tage lidt mere over. Samtidig ligger der dog et stort behov for, hele tiden at have fingeren på pulsen.

Denne aften bliver du klar på, hvordan du slipper kontrol og overansvar og i stedet for lukker op for tillid og lærer at udtrykke dine behov på en klar og respektfuld måde.

Onsdag d. 20. september kl. 16.30-19.00

Ja tak, den workshop skal jeg med på (Link til køb af plads på workshop eller at få tilsendt video efterfølgende)

Fra Krævende konflikter til (k)ærlig kommunikation

Kommunikation er så meget mere end ord. Og selvom vi siger alle de ’rigtige’ ting, afslører vores kropssprog os, hvis vi er kede-af-det eller sure.

Du vil denne aften blive klar på, hvordan du skaber bedre overensstemmelse imellem dine ord, stemning og fremtoning, så du opnår en (endnu) mere kærlig og respektfuld kommunikation med dine børn.

Onsdag d. 25. oktober kl. 16.30-19.00

Ja tak, den workshop skal jeg med på (Link til køb af plads på workshop eller at få tilsendt video efterfølgende)

 

Sæt følelserne fri og lær at elske hele dig

Mange af os har lært at ligge låg på de såkaldte negative følelser og kun vise os fra den ’pæne’ side. Problemet er dog, at disse hengemte følelser med tiden nedbryder os indefra og er ødelæggende for vores relationer, særligt til vores børn.

Heldigvis er det muligt at sætte disse følelser fri og du vil til denne workshop få effektive øvelser, der hjælper med at lytte til kroppens uvurderlige viden og finde hjem til den autentiske dig.

Onsdag d. 22. nov, kl. 16.30-19.00

Ja tak, den workshop skal jeg med på (Link til køb af plads på workshop eller at få tilsendt video efterfølgende)

Stå stærkt i dig med alt hvad livet indebærer

Det kan ofte virke som om, livet smider lige lovligt mange udfordringer din vej og det kan føles som om, du konstant er på brandslukning og på ingen måder har tid eller overskud til dig selv.

Det kan være enormt svært at få stoppet den nedadgående spiral og finde ind til din indre power og ro.

Men jeg lover dig – det ligger derinde! og til denne workshop får du genveje til at finde det frem.

Onsdag d. 27. december kl. 16.30-19.00

Ja tak, den workshop skal jeg med på (Link til køb af plads på workshop eller at få tilsendt video efterfølgende)