skip to Main Content

Hvis du er vokset op i et dysfunktionel hjem, påvirker det ofte relationen til dine børn.

Selvom du på mange måder har lagt fortiden bag dig, kan du stadig være bange for at give dine uhensigtsmæssige mønstre videre, og du kan være i tvivl om, hvordan du skal blive en bedre forælder, end dem du selv havde.

Måske kan du genkende dig selv i nogle af disse udsagn:

  • Du synes, at du gør alt for dine børn, men at de ikke sætter pris på det.
  • Du har svært ved at sige nej og stå ved dine beslutninger
  • Du oplever ofte, at dine børn ikke hører og respekterer dig, og det ender tit med, at du skælder højtlydt ud.
  • Du har svært ved at forlige dig med, at dine børn indimellem synes du er irriterende og dum.
  • Du har svært ved at stå ved, hvem du er som mor, hvilket giver dig en følelse af magtesløshed.
  • Du har brug for meget kontrol og oplever, at dine børn skaber kaos i dine systemer.
  • Du glemmer dig selv og dine egne behov, i ønsket om at give dine børn alt det bedste.
  • Du ønsker at give dine børn en helt anden opvækst end den du selv havde, men mangler redskaber til hvordan du ændrer på dine uhensigtsmæssige mønstre og adfærd

Jeg har selv haft det på samme måde, som de ovenstående udtalelser.

Jeg havde rigtig svært ved at finde mig til rette i rollen som mor, men turde ikke snakke med andre om det, da jeg skammede mig over det. Heldigvis indså jeg, at mine børn kunne blive mine største læremestre og de har i den grad været med til at vise mig vejen hjem til mig selv.

IMG_9072

I dag føler jeg mig tryg og rolig i rollen som mor. Jeg har lært at sige fra med respekt, overfor både dem og mig selv og jeg har i dag et forhold til dem, fyldt med nærvær, omsorg og plads til sjov og ballade.

Jeg ønsker for dig og dine børn, at du føler dig som den allerbedste mor for dem og at du samtidig ikke glemmer dig selv midt i hverdagen.

At der er plads til jer alle sammen og alle jeres forskellige følelser, behov og ønsker.

Men hvis du til tider synes, det kan være udfordrende at skabe det familieliv, du ønsker, vil flere af mine produkter muligvis være til hjælp.

 

Gratis inspiration

Online foredrag                                                                                                                                                              Få mit gratis online foredrag: ’Skab det familieliv du ønsker’  TILMELD HER

Det koster dig kun din email-adresse og du kan naturligvis altid afmelde dig listen igen.

 

Lukket Facebook-gruppe

Fra Hjerte til Hjerte – fra Mor til Mor, er en lukket gruppe for mødre med mistrivsel i bagagen, hvor jeg deler ud af mine egne erfaringer med at skabe et mere harmonisk familieliv, og hver fredag svarer på dine og de andres spørgsmål.

Find gruppen her og anmod om medlemsskab: ANMOD OM AT VÆRE MED

 

Blog-indlæg
I mine blog-indlæg deler jeg erfaringer og refleksioner over hvordan en dysfunktionel fortid påvirker ens relationer som voksen.

Du kan læse med lige her: blog-indlæg

Video-blogs

I mine videoer fortæller jeg om, hvordan jeg til stadighed bruger min fortid til at udvikle mig og fjerne blokeringer og modstand, så jeg får endnu mere autencitet og styrke ind i mit voksenliv.

– Se med her: videoblog

Mentor forløb

At blive set udefra og få en andens input på dine blinde vinkler, hjælper til ubeskrivelig klarhed. Jeg har selv stået med masser af udfordringer i forhold til at finde mig til rette som mor, og vil kunne møde dig, der hvor du er, og hjælpe dig til, hvordan du får en endnu kærligere relation til dine børn.

– Læs mere her: 1:1 Mentor forløb 

Back To Top