24 91 72 83

1:1 sessioner

Ubearbejdede oplevelser fra en barndom med mistrivsel påvirker...

  • Den måde, du tackler problemer, udfordringer og succes på.
  • Den måde, du lever dit liv på
  • Den måde, du tænker på om dine egne evner og muligheder
  • Den måde du fungerer i dine relationer

Føler du dig alene med dine tanker?

Føler du, at du mangler viden og redskaber til at komme videre?

Føler du, at du ikke kan være bekendt at gå rundt og være trist og ked af det?

Sådan behøver det ikke at være!

HVORDAN KOMMER DU VIDERE I DIT LIV?

Ved 1:1 sparring hjælper jeg dig med at få klarhed over, hvilke mønstre, overbevisninger og erfaringer der spænder ben for dig.
Jeg inspirerer og guider dig til, hvordan du bliver fri af din fortid, hvordan du (igen) får kontakt til dig selv og får det liv, du ønsker dig.
Hvis du ønsker det, tager jeg også den effektive teknik EFT (emotionel freedom technique) i brug, som hjælp til at slippe gamle overbevisninger og hengemte følelser.
Jeg møder dig med hjertet, med sympati og nærvær. Jeg trækker på mine egne erfaringer og bruger min klare intuition, når jeg guider og skubber dig til den forandring du ønsker.

MENTORFORLØBET ER FOR DIG SOM HAR BRUG FOR SPARRING PÅ

  • Hvordan du på en respektfuld måde bliver bedre til at sige fra overfor kæresten, familien, vennerne, kollegerne og chefen
  • Hvordan du får et familieliv uden gentagelse af uhensigtsmæssige mønstre fra din egen barndom
  • Hvordan du bliver i stand til at tage vare på dig selv og dine behov
  • Hvordan du giver slip på overansvar og kontrol-gen
  • Hvordan du stopper med, gentagne gange at spænde ben for dig selv
  • Samt én at snakke med, der forstår uden så meget forklaring

SÅDAN FOREGÅR DET

Til en start tager vi en uforpligtende og gratis snak på ca. 15-20 min. over Skype eller telefon, så du får afklaret, om jeg er den sparring, du har brug for.

Samtidig får jeg et overblik over, om jeg kan hjælpe dig.

Derefter vælger du, om du vil fortsætte hos mig med en enkelt session eller et forløb.

I en enkelt session vil det være muligt for dig at få klarhed over, hvad dit næste skridt er, for at du kommer videre på din vej.
 
I et længere forløb har vi mulighed for at arbejde mere i dybden og give dig et grundigere indblik i, hvad du på længere sigt har brug for at gøre – og ikke gøre.
 
I et forløb vælger du selv, hvor lang tid der går mellem sessionerne.

HVAD SIGER ANDRE?

“Jeg har igennem de sidste 6 år arbejdet med min egen udvikling, hvilket er det bedste jeg har gjort for mig selv…
Jeg startede ved en fantastisk coach, som virkelig gjorde en forskel, men jeg manglede dog lige det sidste før jeg følte jeg var mig…
Jeg prøvede andre former for behandling og kom ikke videre…
Så så jeg Camilla på FB og hun fangede mig med sit billede og tekst. Jeg fik en tid og det er jeg dybt taknemmelig for…
Allerede da jeg gik fra Camilla første gang kunne jeg mærke en forskel og vidste, det var det der ville få mig derhen hvor jeg er mig…Har været hos Camilla 3 gange og fandt det sidste i mig… Den lille pige sammen med teenageren Og nu er jeg mig?
Camilla’s måde at sætte ord på tingene, hendes måde at vise forståelse på alle områder, at hun er let at snakke med og hendes “banke terapi” – det bliver et stort ‘JA TAK’ herfra…
Camilla er noget helt specielt og jeg vil klart anbefale hende til alle, der har brug for positiv og hurtig hjælp❤️”. 

Mia.
“Det var fantastisk at sidde over for et menneske, hvor jeg kunne mærke, at blive hørt, set og forstået. Dejligt at blive spejlet af én, der forstår. Det gør det så meget nemmere at turde tro på det som spejlet viser”
 
- Betinna.
Mit møde med Camilla har virkelig givet mig en forståelse af, hvad det vil sige at finde mit indre barn og tage mig af det. Jeg har været hos forskellige terapeuter, men den måde jeg blev mødt af Camilla på med omsorg og kærlighed har været helt særlig.

Camille fortalte om den røde tråd, og det var den måde, hvorpå jeg forstod at finde mit indre barn og give mig selv den omsorg, jeg havde brug for. Det har været en kæmpe øjenåbner for mig og jeg vil varmt anbefale samtaler med Camilla, hvis du er vokste op i et hjem med misbrug. 

- Heidi
 
"Camilla har været mentor for mig gennem 2019. Jeg kontaktede hende for at få hjælp til at gøre mig fri af fortiden. Som barn af en alkoholiker kan man slæbe mange uheldige tanke-og handlemønstre med sig ind i sit voksne liv med uheldige konsekvenser for familie- og arbejdsliv. At gøre sig fri fra barndommens oplevelser af svigt, kan være et enormt ensomt og slidsomt stykke oprydningsarbejde. Jeg har oplevet, hvor vigtigt det er at have et menneske at snakke med. At spille bold op ad. At grine og græde sammen med. At få fortalt hvad man konkret bakser med og få gode råd til at blive bedre til at passe på sig selv. Camilla ved hvad det handler om. Hun er god til at lytte og til at sætte fingeren præcis dér, hvor det gør ondt. Hun trækker på sin erfaring og uddannelse og giver dig hjælp til at arbejde med det, der hindrer dig i at være glad for at være dig"

- Louise

“Kære Camilla, du er generøs og empatisk når du videregiver din viden og erfaring til hvordan man kommer videre. Jeg har det egentlig selv fantastisk med mit liv, med mand, børn, job og fritidsinteresser. Der var bare nogle områder der manglede udvikling i. Tak til dig fordi jeg nu er blevet bedre til at sige nej og tænke på hvad JEG har brug for. Jeg er så småt begyndt med de små skridt men det er en stor udvikling for mig. Vi snakkes ved igen!”

- Carolina.

“Jeg blev virkelig opløftet af vores møde og det har haft stor positiv virkning på mig. Ud over at dine øvelser giver en indre glæde hver dag, hjælper de mig også, når jeg enten kommer ind i negativ tankespin eller hvis jeg oplever negativ påvirkning fra mine omgivelser. Jeg kan mærke, at der bliver ryddet op og forløst ting, som har gemt sig i underbevidstheden. Sender dig positive tanker og knus”

- June.

"Jeg har været i forløb hos Camilla igennem 8 måneder og det har været helt fantastisk. Jeg valgte at kontakte Camilla, da jeg blev bevidst om, at min opvækst som barn af en alkoholiker gang på gang spændte ben for det liv jeg levede i dag. Jeg vidste, jeg havde brug for hjælp fra én, der selv havde haft de ting tæt inde på livet og som var kommet styrket ud på den anden side. Jeg følte med det samme at Camilla forstod hvordan jeg havde det og gennem hele forløbet har Camilla på en rolig, anerkendende måde givet mig forskellige redskaber som jeg kunne bruge i mit eget arbejde med mig selv. Camilla har hele tiden været med på sidelinjen og har stille de gode spørgsmål, hjulpet med refleksioner, givet knus når tingene var svære og givet mange verbale klap på skulderen, når tingene med at ændre adfærd lykkedes for mig.

Jeg kan kun anbefale Camillas 1-1 forløb – det har hjulpet mig på vejen til at finde ind til mit ægte jeg og givet mig troen på at jeg er god nok som jeg er og  troen på at mine behov og meninger også er vigtige".
- Dorte

DIN INVESTERING

1:1 sparring, 1 session (á 1 time): 1.800 kr.

1:1 sparring, 3 x sessioner (á hver 1 time) : 4.800 kr.

1:1 sparring, 6 x sessioner (á hver 1 time): 9.000 kr


Du kan også  tilkøbe en online pakke med instruktionsvideoer, meditationer og visualiseringer,
så du til evigt eje har materiale der fortsat kan hjælpe dig godt videre
- både imens du går i forløb hos mig og også når vi afslutter vores sessioner sammen. 

Du får 7 videoer med helt konkrete metoder til at bryde dine destruktive mønstre og overbevisninger,
samt 4 visualiseringer og 3 meditationer, som hjælper dig ned i kroppen, så du kan slippe tyngden derfra
og blive langt bedre i stand til at mærke dig selv og navigere efter det rigtige for dig. 

Denne online pakke koster 2.500 kr.


Hvis du er klar til virkelig at arbejde intenst med dig selv og ønsker at have mig med tæt på som støtte
og sparring, hvor jeg hele vejen igennem holder energien og retningen for dig, 
kan du vælge mit 3 mdrs. intensive forløb med ialt 12 sessioner.

Hertil hører selvfølgelig også online pakken med, som ovenfor beskrevet. 

Dette intensive forløb koster 28.000 kr. 

Alle sessioner foregår online over Zoom, hvor der er mulighed for at vi optager vores snak, så du efterfølgende kan høre den gentagne gange.

Alle sessioner foregår i dagstimerne mandag-fredag imellem kl. 9 og 15
Efter at du har modtaget min hjælp igennem mentor sessionerne og vi har lært hinanden at kende, kan det være en super hjælp løbende at blive holdt til ilden eller have mulighed for mere sparring, når du står i forskellige konkrete udfordringer.

Det kan jeg hjælpe dig med i en snak over telefonen
½ time: 800 kr. (3 x ½ time: 2.000 kr.).

Skriv til mig for yderligere spørgsmål eller bookning af første uforpligtende samtale på
camilla@dinrettevej.dk

Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 24 91 72 83, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Schou International
2610 Rødovre
Telefon: 24 91 72 83
E-mail: camilla@dinrettevej.dk
CVR: 34814597
     
Camilla Schou | 2610 Rødovre | Tlf.: 24 91 72 83