skip to Main Content

Fra Kamp til Kærlighed

Bryd mønstrene og opbyg tillidsfulde relationer til dig selv og dine nærmeste

7 måneders intensivt mentor forløb for dig, der er vokset op med mistrivsel..

og stadig føler, at fortiden skaber spektakler.

Er du SÅ træt af:

At tage ansvar for alle andre?

At du og dine nærmeste altid går galt af hinanden og at I hver især føler jer misforstået?

At føle dig i konstant beredskab eller på barrikaderne?

At du ikke føler dig god nok og bare venter på at blive ’afsløret’, som den totalt utjekkede?

At have brug for kontrol med alting?

At du meget ofte har 1000 tanker omkring hvordan du bør være og ikke bør være som person?

At du sørger for en masse, som ikke bliver anerkendt eller set?

At du hele tiden venter på, at den næste udfordring er overstået, så der endelig kan komme ro på?

Men ved du ikke hvordan pokker du får brudt med de opslidende konflikter og destruktive mønstre??

Jeg VED så godt, hvordan du har det. Det er vanvittigt frustrerende og nedbrydende.

Det HIVER energien ud af dig og belaster kærligheden i dine relationer, fordi det hele tiden føles som om, der er så meget modstand og kamp. Og jo mere du forsøger at kæmpe dig til mere energi, overskud og nærvær, jo mere dræner det dig.

Har jeg ret??

Og det gør det bestemt ikke bedre, at venner og kolleger hele tiden fortæller dig, hvor sej du er pga. dit store overblik, dit gode humør og din evne til altid at klare alting.

Og ja, du har på mange måder virkelig formået at skabe et velfungerende liv og det er du også både glad og taknemmelig for, at de lægger mærke til. Det giver en god følelse, når de roser dig.

Men hvis bare de vidste hvordan du har det INDENI. At det ofte føles total kaotisk, ensomt, svært og mørkt.

At du føler dig som Dr. Jekyll og Mr. Hide, når du indenfor hjemmets fire vægge hvæser af dine børn eller partner, men overfor andre smiler og udstråler ro.

Men det kan du jo ikke fortælle dem. Frygten for at de vil vende dig ryggen, er så stærk, at du sætter en tykkere facade op, og knokler hårdere, for at beholde deres accept.

Det er nemlig den, som giver dig en følelse af at være værdifuld og være berettiget til opmærksomhed og kærlighed.

Men det er ikke meningen, at dit liv skal leves sådan.

 

Du skal ikke kæmpe, knokle, præstere, gemme væk og lade som om.

Det er ikke meningen, at du hele tiden skal føle, at du ikke er god nok, som den du er. Og det er slet ikke meningen, at du ikke kan mærke dig selv og dine behov og derfor konstant er der for alle andre.

 

Og det ved jeg godt, at du ved – men igen – hvordan er det så, at du får ændret de her tanker, følelser, overbevisninger og handlinger, så de kærligt støtter relationen til dig selv og dine relationer, i stedet for at bryde dem ned?

 

Du har garanteret allerede haft succes med flere ændringer. Men de sidste genstridige mønstre hænger fast og du forstår ikke hvorfor – måske du endda bebrejder dig selv for ikke at kunne finde ud af det?

 

Det er du bestemt ikke alene om.

De allerfleste mennesker overser nemlig de helt fundamentale skridt i et effektivt mønsterbrud.  

 

Disse skridt handler om at genfinde tilliden – både til dem selv, til andre og til livet generelt, om at de skal kunne rumme og acceptere sig selv, og at de har brug for at give slip på en masse indestængte følelser.

 

Men hvordan er det lige man gør det? For det har de færreste af os lært.

Samtidig forsøger de fleste også at planlægge sig til forandring.

Fra i morgen, gør jeg det anderledes. Fra imorgen siger jeg fra, og sørger for mig selv og mine behov……

…men oplever igen og igen, at det ikke lykkes. Kender du det?

Det er præcis derfor, at jeg har skabt dette mentorforløb 'Fra Kamp til Kærlighed'

For at du kan genfinde tilliden og bygge dit fundament op, samtidig med at du lærer de andre helt essentielle ydre og indre skridt, for at komme i mål med et mønsterbrud.

For det er LANGT FRA tilstrækkeligt at planlægge sig til det.

Jeg har selv med stor succes brudt destruktive mønstre i de sidste 15 år af mit liv – og bliver ved med at gøre det – og har også siden 2015 hjulpet 100-vis af andre kvinder med det samme.

Hør mere om hvorfor jeg har lavet dette mentor-forløb

HVILKE EFFEKTER KAN DU SÅ FORVENTE, HVIS DU DELTAGER PÅ MENTOR FORLØBET:

Du vil bl.a. lære, hvordan du:

♥ Slipper facaden, så du kan være dig selv, med alt hvad det indebærer.

♥ Slipper martyrrollen, så du kan begynde at bede om hjælp

♥ Slipper overkontrollen, så du kan være mere tilstede og spontan

♥ Slipper overansvaret, så du kan skabe plads til dig.

♥ Slipper de indestængte følelser, så du kan begynde at mærke dig selv og dine behov.

♥ Du vil opleve, at dit liv og hverdag bliver langt enklere og fyldt med mere nærvær, kærlighed og latter.

♥ Du vil ikke i samme grad være styret af, hvad andre synes er rigtigt og forkert og du vil blive langt bedre til at rumme dig selv og dine nærmeste.

♥ Du vil stå langt stærkere, kærligere og mere autentisk i dig selv, så du kan skabe en mere harmonisk hverdag – også når livet indimellem kaster med lort.

♥ Du vil også efter forløbet være i stand til at skabe ønskede forandringer. For det er de samme skridt, lige meget hvilken udfordring eller hvilket mønster du ønsker at bryde. Du skal blot lære at spotte dine stopklodser og vide hvordan du fjerner dem og det er præcis dét, jeg lærer dig på forløbet.

HVAD BESTÅR SELVE FORLØBET AF

Forløbet starter d. 12. maj, i vores lukkede Facebook-gruppe. D. 19. maj er der kick-off ’live’ træf fra kl. 10-15. Der vil du sætte intentionerne for hvilke forandringer du ønsker og du lærer de andre at kende, så der skabes tillid, hvilket er nødvendig for at få mest ud af dette støttende netværk.

Du vil samtidig blive taget igennem én af mine processer, ‘Skræl lagene af’, hvor du får sluppet det, som før har begrænset dig, så du kan komme tættere på dig selv og mærke hvad du inderst inde virkelig har brug for.

Der er noget helt særligt ved at deltage ’live’. Det giver et ekstra kærligt ’spark’ og jeg lover dig, at du vil gå derfra med super god energi og mod på at fortsætte dine forandringer, så jeg vil klart anbefale, at du deltager.

Der vil yderligere være 2 ’live’ træf d. lørdag d. 18. august og søndag d. 18. november, med oplæg og øvelser fra mig, samtidig med at du kan blive inspireret og hjulpet af de andre. Live-dagene vil blive optaget, og alle får adgang til dem efterfølgende. Begge dage vil være fra kl. 10-15.

Imellem ’live’-møderne, samles vi en lukket FB-gruppe, hvor jeg hver 2. uge laver en live-video á ca. en times varighed med viden og øvelser til krop og sind til dine næste skridt og hvor du kan få input til dine udfordringer.

Derudover vil jeg i hverdagene være aktiv i gruppen og hele tiden holde mig orienteret om, hvordan du har det og hvad du har brug for. Du har altid mulighed for at skrive til mig – også i en privat besked – hvis du har brug for støtte og hjælp.

Hele forløbet er bygget op omkring min gennemtestede og effektive Mønsterbrydermetode.
Du får alle skridt til at bryde de overbevisninger og mønstre, som stopper dig.

Jeg kan ikke love dig, at det bliver nemt. Det er aldrig nemt at bryde med destruktive mønstre, der har fulgt os i mange år. Men jeg kan love dig, at jeg vil være der for dig, holde lyset og energien, så du kommer igennem.

Jeg lover dig, at jeg støtter dig og at du ikke bliver ladt alene.

Hvis det skulle opstå, at der er brug for ekstra hjælp, så benytter jeg mig af EFT (emotionel friheds teknik, også kendt som Tapping), samt intuitiv healing. Samtidig har jeg et stort netværk af utrolig dygtige terapeuter, så jeg vil altid kunne finde den rette hjælp til dig – også selv hvis det bliver rigtig svært for dig at se lyset.

Du vil hele vejen være i trygge hænder, når du melder dig til mit forløb. Det er én af mine helt særlige gaver – jeg er i stand til at se lyset, selv når det er mørkt og jeg er i stand til at holde energien, selv når den er tung.

’HVAD SÅ, HVIS FORLØB I GRUPPER BARE IKKE LIGE MIG?’

Det kan føles grænseoverskridende at skulle deltage i en gruppe, når det handler om meget personlige og sårbare emner.

Men det er præcis i en gruppe, at du kan sænke skuldrene og slippe følelsen af ensomhed og overbevisningen om, at være den eneste, der ikke kan finde ud af det.

For jeg lover dig, du er IKKE alene om de ting du går og kæmper med. Jeg har selv været der utallige gange og møder også hver uge kvinder, med de her problemstillinger.

Det er SÅ forløsende at kunne snakke med andre, som forstår dig og som ved præcis, hvordan du har det.

Det er SÅ opløftende, når man ikke behøver forklare så meget og ikke bliver mødt med formentlig velmenende (men virkelig irriterende) råd, som i den grad viser, at den anden overhovedet ikke forstår dig.

Det er SÅ befriende, når man finder ud af, at bag de andres ellers så tjekkede facader, er der også sårbarhed, ensomhed, kaos og manglende selvværd.

Jeg lover dig, at i denne gruppe, bliver der ingen løftede pegefingre, ingen rynken på næsen eller undren over, hvorfor du er der, hvor du er. Der bliver ikke kigget skævt til dig, når du fortæller om det allermest svære og du bliver ikke hånet, hvis du får brug for at græde.

Jeg har en særlig evne til at skabe et trygt og kærligt rum, hvor du kan være med præcis alt det som fylder, og hvor de andre kan gøre det samme. Og selvom der vil være ca. 20 kvinder på forløbet, ser og rummer jeg DIG og sørger for at gribe dig, hvis du falder.

Og jeg er sikker på, at du samtidig vil opleve en ubeskrivelig støtte og hjælp fra de andre deltagere. Det giver en helt særlig stemning, når flere følges ad og kan heppe, både når det går godt og når det er tungt.

ALT DET PRAKTISKE

Forløbet starter d. 12. maj og slutter d. 12. december. Den lukkede facebook gruppe vil dog fortsatte være åben, hvis du og de andre deltagere ønsker at følges videre ad.

Din investering er 1.750 kr/mdr.  Du kan også vælge at betale 875 kr/mdr i 12 månder.

Men hvis du og en veninde tilmelder jer samtidig, kan I begge to hver især stadig få det til introprisen til 1.250 kr/mdr – skriv til mig på camilla@dinrettevej.dk – så sender jeg link til jer. 

Første rate betales den dag du tilmelder dig. Derefter betales de næste rater en måned efter sidste betalte rate.

Juli er dog betalingsfri, da jeg holder ferie i 3 uger, men du får selvfølgelig øvelser og input, så du også i juli kan gå vigtige skridt på mønsterbryder-vejen. FB-gruppen vil også være åben i juli, så du og de andre kan sparre med hinanden.

Du får derved et 7 måneders forløb, men betaler kun for 6 måneder.

Hvis du i løbet af de første 18 dage af forløbet finder ud af, at det slet ikke hjælper dig, så kan du melde fra uden at skulle betale flere rater. Efter d. 30. maj binder du dig til at fortsætte forløbet ud og betale de resterende fem rater.

Alle live-møderne (lørdag d. 19. maj, lørdage d. 18. august og søndag d. 18. november, alle dage fra kl. 10-15) foregår på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg. Der vil blive serveret en let frokost, the, kaffe, vand og lækre snacks.

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv endelig til mig på camilla@dinrettevej.dk

Så skal du med på det her 7 måneders forvandlende mentor-forløb, hvor du lærer at bryde de destruktive mønstre, og stå stærkt, kærligt og autentisk i dig selv?

Jeg vil elske at have dig med på rejsen ♥

Back To Top