skip to Main Content

Her kan du finde inspiration, som ikke koster dig noget (kun din email, hvis du tilmelder dig ‘ugentlig inspiration’ og ‘online foredrag’), der på forskellig vis hjælper dig til at give slip på fortiden, bryde mønstrene og tage de spring, der er nødvendige, for at skabe det liv, du længes efter.

 

Ugentlig inspiration, som holder dig til ilden, da man ellers ret hurtigt kan glemme alle de ellers så gode intentioner om forandring.

Online foredrag ‘De 3 altafgørende årsager til at du har rod i relationerne, når du er vokset op  med mistrivsel – og hvordan du kommer dem til livs’.

Blogs

Vlogs (altså videor :))

Lukket trygt rum på Facebook til dig som er mor med mistrivsel i bagagen

20-30 minutters snak med mig over telefonen, hvor jeg hjælper dig til hvad dit næste skridt skal være for at ændre på de ting, der spænder ben for dig og hvor du samtidig får en fornemmelse af, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre i et 1:1 forløb

Ugentlig inspiration

Forstå dine destruktive mønstre …

og lær hvordan du bryder dem

Læs mere

Fra Hjerte til Hjerte – fra Mor til Mor

Lukket trygt rum på Facebook til dig som er mor med mistrivsel i bagagen

Læs mere

Lær at forstå dine smerter

Kroppen er SÅ intelligent, og den vil altid på forskellig vis forsøge, at få dig til at få kigget på de uforløste og fortrængte følelser, der stopper dig og gør livet surt for dig.

Læs mere
Back To Top