skip to Main Content

Smerter i kroppen opstår ofte, når vi i for lang tid har undertrykt følelser og ubehagelige oplevelser, ikke får passet ordentlig på os selv og vi ikke får sagt vores behov højt.

Smerter i øverste del af ryggen, kan f.eks. være et signal om, at du føler, at du skal bære hele verden på dine skuldre, og at du ikke får støtte af dem omkring dig.

Hvis du har smerter i knæene, kan det skyldes at kontrol, bebrejdelser, fordømmelse, vrede og nag fylder i dit liv, og at du føler, at du sidder fast.

Kroppen er SÅ intelligent, og den vil altid på forskellig vis forsøge, at få dig til at få kigget på de uforløste og fortrængte følelser, der stopper dig og gør livet surt for dig.

Det kan bare være enormt svært at komme videre, når smerterne begrænser dig.

Og det kan være enormt svært at vide, hvordan du får forløst de begrænsende følelser, oplevelser og overbevisninger.

Jeg har selv været begrænset af alskens ubehag og smerter i min krop, så jeg ved, hvor hæmmende det er og hvor nemt det er, at komme til at føle opgivenhed og frustration over det.

Men jeg har samtidig også gentagne gange oplevet hvor vildt det er, når jeg har lyttet til min krop og brugt den som kærlig guide, istedet for at være vred og irriteret over, den ikke fungerede, som jeg forventede.

For jeg har hver gang lært SÅ meget om mig selv og om mine relationer.

Og det kan du selvfølgelig også lære.

Derfor har du mulighed for en helt gratis og uforpligtende session (ca. 1 time), hvor jeg vil hjælpe dig med at forstå, hvad din krops budskab er til dig, og hvordan du begynder at samarbejde med den, så du kan sætte dig selv og din krop fri og begynde at skabe mirakler i dit liv.

Jeg vil helt konkret fortælle dig om:

  • Hvorfor smerterne opstår og kommer igen, selvom du forsøger at dulme med f.eks. medicin.
  • Hvordan jeg kan hjælpe dig med at forstå din krops budskaber, så du selv kan begynde at skabe et mere nærende liv.
  • En ny banebrydende sundhedsteknologi, der allerede har afhjulpet smerter hos tusindvis af mennesker over hele verden, som du selvfølgelig også får mulighed for at afprøve på egen krop.

 

 

Skriv en besked til mig på camilla@dinrettevej.dk, ang. hvilke smerter du er udfordret med, og forslag til datoer du kan mødes, hvis du tænker, at ’det her er PRÆCIS, det jeg har brug for at høre om’.

Vi mødes i mit lokale på Frederiksberg.

Kærligst Camilla

Back To Top