skip to Main Content

STOP DE UØNSKEDE MØNSTRE FRA AT GÅ I ARV

Workshop for dig, der voksede op i en uharmonisk familie, da du selv var barn

 

LÆNGES DU EFTER NÆRVÆR, HVOR SKÆLDUD ER EN SJÆLDENHED

OG LATTER ER HVERDAGSKOST?

 

Prøv at hør!

 

Du er en fantastisk mor og en vidunderlig kvinde!

 

Måske er det bare rigtig svært selv at tro på og mærke lige nu.

Men det skyldes, at du igennem årerne har fået begravet alt dét, som er dig, under alle de andres meninger, holdninger, overbevisninger og leveregler om, hvad der er rigtig og forkert.

At du gentagne gange, har fået fortalt og erfaret, at du ikke var nok, at du ikke var vigtig, og at dine følelser og behov ikke talte.

lsdklæjdflsjdf

 • Derfor kan du nu ikke længere mærke dine behov, længsler og grænser.
 • Derfor bliver du kort for hovedet, snerrende og opgivende overfor børnene
 • Derfor føler du, at du konstant er på overarbejde, uden mulighed for at lade op.
 • Derfor mærker du ofte tung energi og irritation, i stedet for gensidig respekt og glæde i din familie.
 • Derfor ønsker du dig ofte hen til en øde ø, UDEN børnene er med.

Fordi det hele føles så off!

Men det er fordi hele dit system stritter imod, at du fortsætter af den vej, hvor du kommer længere og længere væk fra dig selv.

Du skal skifte retning og bevæge dig tilbage til dig. Du skal tilbage til din styrke, din latter, spontanitet, tillid, mod og blødhed.

Du behøver ikke hele tiden føle dig nødsaget til at præstere, knokle og kæmpe.

Du skal ikke længere gå rundt med en frygt for, hvornår de andre finder ud af, hvor utilstrækkelig en mor, du er. Du er nok!

Du skal blot stille og roligt slippe facaden, så alt det smukke dig, igen kan komme frem

 

Alt det, som du ser hos andre mødre og længes efter selv at være, kunne eller formå – det har du allerede. Ellers ville du slet ikke kunne genkende det.

Det ligger alt sammen derinde og det er muligt, at pakke det ud og komme hjem til dig, så du kan stå stærkt og kærligt med alt hvad livet indebærer.

 

Og det er lige præcis derfor, at jeg har sat denne workshop op, spækket med essentielle skridt og nødvendig viden til, hvordan du som mor, finder dig selv igen.

Prøv at tænke over det – vores børn gør, hvad vi gør!

Og hvis vi knokler rundt, ikke passer på os selv, tager ansvar for alle andre, glemmer at lytte til vores behov, sætter maske på og lader andre tro, vi har helt styr på tingene, selvom vi indeni føler os skrøbelige og mest af alt har brug for et kram, så er det med STOR sandsynlighed også sådan, vores børn kommer til at leve deres liv.

 

Mit hjerte BRÆNDER for at hjælpe mødre til igen at skinne og vise deres børn, at kærlighed, mildhed, ærlighed, sårbarhed, glæde, afslapning, omsorg og latter er vejen frem.

 

Du er den vigtigste og mest viise ledestjerne for dit barn

Så kom med på min workshops, hvis du kan mærke, at du er klar til at skifte spor.

 

Du vil kærligt blive guidet til vigtige indsigter og læringer og vil lære hvordan du slipper gamle, ukærlige overbevisninger, der har spændt ben for, at du har kunne skabe, det familieliv, du ønsker dig.

 

Du får transformerende øvelser, der giver adgang til din indre visdom, samt let omsættelige værktøjer, du vil kunne bruge nu og fremover, til at vedholde en dybere kontakt til dig selv og dine børn.

 

Hør med her og bliv endnu mere klar på, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre: Hør mig fortælle om workshoppen

Næste workshop er mandag og tirsdag d. 12. og 13. marts, begge dage fra kl. 9.30-15.30.

WORKSHOPPEN VIL INDEHOLDE DISSE EMNER: 

 

Torsdag

Find din dybeste frygt og din største styrke

For at kunne ændre ukærlige mønstre i forhold til dig og din familie, er det nødvendigt at blive bevidst om, hvad der styrer dig.

Det er vigtigt at finde ud af, hvorfor du f.eks. skælder ud over ting, som du ikke ønsker at blive vred over, hvorfor din energi og humør kører som en rutschebane, eller hvorfor du gang på gang træder ind i offer-rollen, selvom du hader det – og ikke mindst, hvordan du ændrer dine forskellige selv-destruktive mønstre

Dette får du mulighed for her og bliver samtidig klar på, hvilket nyt spor du vil skifte til, så du kan styrke relationen til dig selv og dine børn.

 

Hold fast i motivationen og skab den forandring, du ønsker

I en travl hverdag kan det føles tungt og umuligt at skabe varige forandringer og måske du endda så mange gange før, har forsøgt at ændre på situationer og stemninger, uden held, så du helt har mistet troen på, at det overhovedet kan lykkes.

Men det kan det!

Du får de vigtigste ingredienser til at holde fast i motivationen, og skabe de forandringer i familielivet, som du længes efter – med VARRIG effekt.

Samtidig afslører jeg for dig, hvilken undervurderet stopklods de allerfleste render rundt med, som bremser AL forandring – og selvfølgelig får du flere teknikker til, hvordan du giver denne stopklods et ordentlig los bagi.

 

Lær at slippe kontrollen og invitér tilliden ind

Vi bruger tit vores energi på at være der for alle andre, sørge for at alle andre har det godt og hele tiden at passe ind.

Oftest ligger der også et stort behov for, hele tiden at have fingeren på pulsen, da vi føler at vi bedst har styr på tingene, samtidig med at vi ønsker vores nærmeste ville tage lidt mere over. 

Du vil blive klar på, hvordan du slipper kontrol og overansvar og i stedet for lukker op for tillid og lærer at udtrykke dine behov på en klar og respektfuld måde.

 

Fredag

Fra Krævende konflikter til (k)ærlig kommunikation

Kommunikation er så meget mere end ord. Og selvom vi siger alle de ’rigtige’ ting, afslører vores kropssprog os, hvis vi er kede-af-det, sure eller irriterede.

Du lærer, hvordan du stopper disse modsatrettede signaler, og skaber bedre overensstemmelse imellem dine ord, stemning og fremtoning, så du opnår en (endnu) mere kærlig og respektfuld kommunikation med dine børn.

 

Sæt følelserne fri og lær at elske hele dig

Mange af os har lært at ligge låg på de såkaldte negative følelser og kun vise os fra den ’pæne’ side. Problemet er dog, at disse hengemte følelser med tiden nedbryder os indefra og er ødelæggende for vores relationer, særligt til vores børn.

Heldigvis er det muligt at sætte disse følelser fri og du får effektive øvelser, der hjælper med at lytte til kroppens uvurderlige viden og finde hjem til den autentiske dig.

 

Stå stærkt i dig med alt hvad livet indebærer

Det kan ofte virke som om, livet smider lige lovligt mange udfordringer din vej og det kan føles som om, du konstant er på brandslukning og på ingen måder har tid eller overskud til dig selv.

Det kan være enormt svært at få stoppet den nedadgående spiral og finde ind til din indre power og ro.

Men jeg lover dig – det ligger derinde! og til denne workshop får du genveje til at finde det frem.

 

DET PRAKTISKE

Vi mødes på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg og der vil blive serveret kaffe/the/vand og lidt snacks.

Du er velkommen til at medbringe frokost, og ellers ligger Aldi ved siden af, hvor du kan købe forsyninger.

 

DIN INVESTERING

Din investering for denne workshop, er 1.599 kr. 

Men hvis du er hurtig på tasterne og tilmelder dig senest d. 20. februar kan du komme med for kun 999 kr. 

Der er et max antal deltagere på 12 mødre, for at give tid og plads til hver enkelt af jer <3

 

 

UDTALELSER FRA FORRIGE WORKSHOP!

‘FANTASTISK! Det var så rart, at Camilla kunne tale ud fra egen erfaring. Det var skønt, at der ikke var flere deltagere og at hun gav sig tid til at lytte. Jeg følte mig helt tryg ved at dele og følte mig set og hørt. Camilla er en virkelig god underviser med en skøn personlighed’

Anja.

 

‘Jeg meldte mig til workshoppen, fordi jeg havde brug for ny inspiration til at håndtere min måde at være mor på. Jeg syntes ofte, jeg endte med løsninger, som jeg efterfølgende var ked af og følte skam over. Jeg håbede at møde nogle, der følte samme afmagt og lyst til forandring! Det gjorde jeg – og jeg følte den skønneste lettelse!! Camilla skabte en tryghed og en “det-er-okay-hed”, der hurtigt spredte sig i gruppen, hvilket skabte ærlighed og forløsning! Camilla var inderlig, omsorgsfuld og troværdig.

Lena

 

‘Camilla var utrolig god til at lede workshoppen, så alle følte sig set og hørt, og hun skabte en dejlig tryg stemning. Camilla er professionel på en  menneskelig måde’.

Line.

 

Men kan det her nu så overhovedet virke for dig?

Jeg hører ofte kvinder tvivle på, om det nu virkelig er muligt at ændre på de ting, som ikke fungerer – også selvom man rigtig gerne vil. Specielt i forhold til familielivet, kan det være svært at tro på, at forandring er mulig i en travl hverdag.

Men jeg har gået hele vejen selv, og ændret nærmest alt i den måde, jeg er mor på, så det er selvfølgelig også muligt for dig.

 

Til workshoppen, snakker jeg om sårbare og dybdegående emner, som giver dig en unik mulighed for at slippe dine uhensigtsmæssige mønstre, så du kan stoppe med spænde ben for dig selv og din familie.

Jeg fortæller fra hjertet og fra mine erfaringer og vil give dig nærende øvelser og refleksioner, der både involverer krop og sind.

Og det vil være SÅ skønt at få lov til at inspirere dig til, hvordan du styrker troen på dine evner som mor, skaber ro og overskud og får det familieliv, du længes efter.

 

 

På workshoppen får du virkningsfulde værktøjer og effektiv inspiration til:

 • Hvordan du bliver i stand til at give dine børn det, du selv manglede som barn
 • Strategier til mere tid og overskud både til dig selv OG dine børn
 • At kunne sige fra over for dine børn (og andre) med respekt og kærlighed
 • Færre og mindre konflikter, samt mere forståelse og lethed
 • At lette på det kaos, som kan herske både inden i dig og i din familie
 • Hvordan du erstatter afmagt og sure miner med en kærlig energi

 

Hvis du har nogle spørgsmål omkring workshoppen,

eller måske vil skrives op til at sikre dig plads på næste MOR workshop i

Jylland til sommer eller i København til efterår/vinter 2018

så skriv endelig til mig på camilla@dinrettevej.dk

Back To Top