skip to Main Content

10 genveje til mere glæde og harmoni i familien

Mange af os har taget nogle helt bevidste valg om, at der er ting fra vores tidlige år, som vi på ingen måde vil have, at vores egne børn skal opleve. Og vi har ofte succes med, at give dem meget af det, vi selv savnede.

Men ofte er der stadig en masse mønstre og overbevisninger, som i stor stil påvirker den vi er, den måde vi agerer på, og hvad vi tænker, er ’rigtigt’ og ’forkert’.

Og fordi disse gamle ting ligger gemt i det ubevidste, må vi bruge tid på at finde frem til, hvad det er, som stadig styrer os på en uhensigtsmæssige måde.

Det er lige præcis her, vi kan bruge relationen til vores børn, fordi de på fineste vis kan hjælpe os med at få spottet de ting, som spænder ben for os.

Denne e-bog giver dig 10 effektive genveje, til at få styret udenom alt det, der spænder ben for glæde, nærvær og lethed i relationen mellem dig og dine børn.

IMG_9072

 

JA TAK, TIL MERE GLÆDE i min familie for kun 79 kr. 

 

E-bogen er på 36 sider og indeholder flg. afsnit:

Genvej 1 – Er der stadig stemninger fra din barndom, som styrer dig? 

Genvej 2 – Husk anerkendelsen af dig selv. 

Genvej 3 – Motivér dem i stedet for at tvinge dem.

Genvej 4 – Pas på dig.

Genvej 5 – Børn gør altid deres bedste.

Genvej 6 – Brug færre ord.

Genvej 7 – Lille barn, der ikke føler sig respekteret.

Genvej 8 – Når gentagne konflikter slider, så gør noget andet.

Genvej 9 – For stort et ansvar.

Genvej 10 – Bed om hjælp. 

 

Uddrag fra bogen, hvor jeg giver dig viden, indsigter og inspiration, samt eksempler fra mit eget liv med tre børn:

…….”Det kan godt være smertefuldt, når vi finder ind til følelser, vi har levet efter i mange år, som i virkeligheden har været saboterende for os. Det kan gøre ondt at skulle indse og acceptere, at vi har taget mønstre med til vores eget familieliv, som vi havde forsvoret, at vi aldrig ville udsætte vores børn for.

Men det er på ingen måde mærkeligt, hvis du har gjort det! Overhovedet ikke!

De ting, som vi oplever og udsættes for som børn, bliver på mange måder ’normalt’, og det kan være rigtig svært at gennemskue, hvad der i lang tid har haft styring over os.

Men forsøg at se det som en fantastisk mulighed for at rykke dig videre. En mulighed for at skille dig af med det, som du ikke længere har brug for i dit liv. 

For når vi tør se det svære i øjnene og efterfølgende give slip på det og i stedet leve efter, hvad der er sandt for os selv og vores familie, begynder livet at blive meget lettere.

Det bliver der, hvor vi kan ånde lettet op og begynde at nyde og være opslugt af at være os og være familie. Når tingene ikke skal gøres på en bestemt måde, men på den måde, som passer bedst til os.”…….

 

…….”Nu handlede det ikke længere om, at jeg fik taget for meget ansvar, men om en magtesløshed, som jeg ikke før havde været opmærksom på.

En magtesløshed, som flere gange kom til udtryk i forbindelse med nogle konflikter med Bertram. Han var tæt på de 9 år og havde nogle ret bestemte holdninger til, hvordan tingene skulle være (det har han sådan set stadig).

I tiden op til, at jeg fik de her nye indsigter, havde vi flere følelsesmæssige svære konflikter, og jeg følte flere gange, at jeg slet ikke kunne trænge igennem til ham. Da han sagde til mig, at han følte, at jeg var ligeglad, gav det mig stof til eftertanke.

For jeg er jo på ingen måder ligeglad! Tværtimod. Men når det nu var den følelse han fik, brugte jeg et par dage på at mærke efter, hvad det gav af genklang hos mig.

Ligeglad?

Og jeg fandt frem til følelsen af magtesløshed. Jeg kan godt se nu, at jeg formentlig har virket ligeglad, når jeg indeni har haft følelsen af ’hvad pokker skal jeg gøre for at nå ham – han hører alligevel slet ikke, hvad jeg siger’.

Han havde følt, at jeg trak mig og var ligeglad, alt imens jeg følte mig overset og uden mulighed for, at være den voksne, der kunne vende konflikten.

Og pludselig kunne jeg genkende følelsen af magtesløshed fra min barndom, hvor jeg gentagne gange forsøgte, at få min mor til at stoppe med at drikke – uden held. Jeg følte mig dengang overset, uden betydning og ikke respekteret.”……..

 

Du kan købe e-bogen lige HER – den koster 79 kr. – og få adgang til den med det samme.

Back To Top