skip to Main Content

Hvis du er vokset op i et hjem med mistrivsel, påvirker det ofte den måde, du ser dig selv på.

Selvom du på mange måder har lagt fortiden bag dig, føler du dig muligvis mindre værd end andre mennesker og har taget uhensigtsmæssige overbevisninger med dig, som begrænser dig i, at leve det liv, du ønsker og fortjener.

Måske kan du genkende dig selv i nogle af disse udsagn:

  • Jeg har svært ved at mærke og udtrykke, hvad jeg har brug for. Hvis jeg en sjælden gang sætter mig selv først, får jeg dårlig samvittighed over at være for krævende og egoistisk.
  • Jeg har svært ved at nyde mit eget selskab og mangler respekt og kærlighed til mig selv.
  • Mine tanker kredser ofte om nedsættende og begrænsende overbevisninger om mig selv.
  • Jeg gemmer mig bag en facade, og skjuler de såkaldte negative følelser eller de dominerer min fremtoning.
  • Jeg tillader ikke mig selv at være alt for glad og frembrusende, fordi jeg er bange for at fylde for meget eller jeg fremstår munter, humoristisk og stærk, så mit kaotiske indre bliver gemt.
  • Jeg har svært ved at stå ved, når ting lykkes for mig, fordi jeg inderst inde ikke føler, at jeg fortjener det.
  • Jeg føler, at jeg har mistet mig selv, men ved ikke hvordan jeg skal finde hjem til mig selv.

 

Jeg har levet og mærket alle ovenstående scenarier, selvom jeg udefra set fremstod ressourcestærk, rolig og altid med et kæmpe overskud.

Dog levede jeg mit liv igennem andre mennesker og havde et frygteligt dårligt selvværd. Men fordi min facade var perfekt, var det meget få mennesker omkring mig, som vidste det. Jeg følte mig ensom og dybt frustreret over ikke at vide, hvordan jeg skulle gøre mig fri af min fortid.

Vendepunktet for mig kom, da jeg begyndte at snakke med andre om de svære ting og de tunge tanker og følelser. Det hjalp at få sat ord på og finde sammenhæng i tingene, samtidig med at jeg fandt ud af, at mange andre havde det ligesom mig.

 

Jeg deler ud af mine erfaringer, indsigter og oplevelser i mine forløb, workshops og mentor-sessioner, så du får effektive redskaber og genveje til at skabe det liv, du ønsker dig.

Det er nemlig aldrig for sent – lige meget hvilken fortid du har!

 

 

Vi er alle forskellige. Derfor kan du vælge mellem forskellige produkter, som alle vil give dig effektiv hjælp og inspiration.

 

Online forløb

Det kan være grænseoverskridende at snakke med en anden person, om det der gør ondt. Online kurset ’Gør dig helt fri af fortiden’ giver dig brugbare værktøjer, så du selv kan arbejde med de svære ting.

 

Mentor forløb

At blive set udefra og få en andens input på dine blinde vinkler, hjælper til ubeskrivelig klarhed. Jeg møder dig med hjertet og guider dig til hvad vej du skal gå, for at finde hjem til dig selv.

 

Gratis inspiration

Online foredrag

Få mit gratis online foredrag De 3 altafgørende årsager til, at du har rod i relationerne, når du er vokset op med mistrivsel i din barndom – og hvordan du kommer dem til livs’.

Det koster dig kun din email-adresse.

  • Ja tak, jeg vil gerne modtage den gratis inspiration: Tilmeld her

 

Blog-indlæg

I mine blog-indlæg deler jeg ud af erfaringer og refleksioner om, hvordan en barndom med mistrivsel, påvirker ens relationer som voksen.

 

Video-blogs

I mine videoer fortæller jeg om, hvordan jeg til stadighed bruger min fortid til at udvikle mig og fjerne blokeringer og modstand, så jeg får endnu mere autencitet og styrke ind i mit voksen liv.

Back To Top