skip to Main Content

 

Mistrivsel i din barndom, påvirker ofte dit kærlighedsliv som voksen, også selvom du på mange måder har skabt et velfungerende liv.

Du savner muligvis mere nærvær, åbenhed og autencitet i jeres forhold og du har svært ved at tro på, at kærligheden kan vare ved.

Måske kan du genkende dig selv i nogle af disse udsagn:

  • Jeg er konfliktsky og overhører hellere mig selv end at gå ind i en konfrontation eller jeg søger konstant efter en anledning til at få luft for alle mine frustrationer.
  • Jeg synes, at det er svært at vise hvem jeg er og tør ikke vise min sårbarhed, så jeg gemmer mig bag en facade.
  • Hvis jeg en sjælden gang siger min mening, er jeg bange for at være for dominerende eller jeg ytrer hele tiden min holdning, da jeg føler, at jeg ved bedst.
  • Jeg føler, at jeg skal være på en bestemt måde og yde 500% for at blive respekteret.
  • Jeg har brug for meget kontrol og oplever tit, at jeg er den mest ansvarlige i forholdet.
  • Jeg lever mit liv igennem min partner og mit humør svinger i takt med hans/hendes sindsstemning.
  • Jeg kan ikke mærke mine egne grænser og har svært ved at sige fra, hvilket gør at ejg ofte sætter mig selv i sidste række.
  • Jeg er en pleaser, som gør alt for at få kærlighed og opmærksom fra min partner eller jeg bliver kold og vender mig væk, når tingene føles svære, for at passe på mig selv.
  • Intimitet er udfordrende og jeg har svært ved at give mig hen.

 

Alle ovenstående udsagn passer på den jeg var, før i tiden, også selvom jeg på mange måder levede et godt liv. Men fordi jeg ikke kunne mærke mig selv og mærke hvad jeg havde brug for, var det enormt svært for mig at finde min plads i et kærlighedsforhold, hvor jeg også skabte plads til  mig.

Det første skridt til at få det bedre kom, da jeg begyndte at fortælle om de svære ting. Det hjalp at få luft, samtidig med at jeg fandt ud af, at jeg ikke længere behøvede at skamme mig.

Min kæreste, som jeg i dag er gift med, så ikke ned på mig. Sikke en lettelse! Og i takt med at jeg åbnede op, hjalp det ham til en bedre forståelse af mig og de ting, jeg sloges med.

Jeg ved, det er muligt at gøre sig fri af fortiden og skabe en tillidsfuld og respektfuld relation til ens partner.

 

Jeg har selv gået vejen og er stadig sammen med ham, som jeg for 18 år siden blev kærester med, hvor jeg på mange måder var et helt andet menneske, end den jeg er i dag.

Jeg vil derfor være meget taknemmelig for, at hjælpe dig på vej, så du også kan skabe et mere autentisk og nærende forhold, til den du elsker.

Vi er alle forskellige. Derfor har jeg udviklet forskellige produkter, som vil give dig hjælp og inspiration.

 

Gratis inspiration

Online foredrag

Få mit gratis online foredrag ‘De 3 altafgørende årsager til, at du har rod i relationerne, når du er vokset op med mistrivsel i din barndom – og hvordan du kommer dem til livs’.

Det koster dig kun din email-adresse.

  • Ja tak, jeg vil gerne modtage den gratis inspiration: Tilmeld her

 

Blog-indlæg

I mine blog-indlæg deler jeg erfaringer og refleksioner over hvordan en fortid med mistrivsel, påvirker ens relationer som voksen.

 

Video-blogs

I mine videoer fortæller jeg om, hvordan jeg til stadighed bruger min fortid til at udvikle mig og fjerne blokeringer og modstand, så jeg finder endnu mere hjem i mig selv og derved også kan skabe mere nærende relationer til andre.

 

Mentor forløb

At blive set udefra og få hjælp til at ’se skoven for bare træer’, er ofte essentielt for at kunne komme videre. Jeg møder dig, der hvor du er og guider dig til hvad vej du skal gå, for at få et kærligere parforhold.

Back To Top