skip to Main Content

Hvis du er vokset op i et dysfunktionel hjem, påvirker det ofte relationen til dine børn.

Selvom du på mange måder har lagt fortiden bag dig, kan du stadig være bange for at give dine uhensigtsmæssige mønstre videre, og du kan være i tvivl om, hvordan du skal blive en bedre forælder, end dem du selv havde.

 

Måske kan du genkende dig selv i nogle af disse udsagn:

  • Jeg synes, at jeg gør alt for mine børn, men at de ikke sætter pris på det.
  • Jeg har svært ved at sige nej og stå ved mine beslutninger
  • Jeg oplever ofte, at mine børn ikke hører og respekterer mig, og det ender tit med, at jeg skælder højtlydt ud.
  • Jeg har svært ved at forlige mig med, at mine børn indimellem synes jeg er irriterende og dum.
  • Jeg har svært ved at stå ved, hvem jeg er som mor, hvilket giver mig en følelse af magtesløshed.
  • Jeg har brug for meget kontrol og oplever, at mine børn skaber kaos i mine systemer.
  • Jeg glemmer mig selv og mine egne behov, i ønsket om at give mine børn alt det bedste.
  • Jeg ønsker at give mine børn en helt anden opvækst end den jeg selv havde, men mangler redskaber til hvordan jeg ændrer på mine uhensigtsmæssige mønstre og adfærd

 

Jeg har selv haft det på samme måde, som de ovenstående udtalelser.

Jeg havde rigtig svært ved at finde mig til rette i rollen som mor, men turde ikke snakke med andre om det, da jeg skammede mig over det. Heldigvis indså jeg, at mine børn kunne blive mine største læremestre og de har i den grad været med til at vise mig vejen hjem til mig selv.

 

IMG_9072

I dag føler jeg mig tryg og rolig i rollen som mor. Jeg har lært at sige fra med respekt, overfor både dem og mig selv og jeg har i dag et forhold til dem, fyldt med nærvær, omsorg og plads til sjov og ballade.

Jeg ønsker for dig og dine børn, at du føler dig som den allerbedste mor for dem og at du samtidig ikke glemmer dig selv midt i hverdagen.

At der er plads til jer alle sammen, med alle jeres forskellige følelser, behov og ønsker.

 

 

Men hvis du til tider synes, det kan være udfordrende at skabe det familieliv, du ønsker, vil flere af mine produkter muligvis være til hjælp.

 

Gratis inspiration

Online foredrag

Få mit gratis online foredrag:

De 3 altafgørende årsager til, at du har rod i relationerne, når du er vokset op med mistrivsel i din barndom – og hvordan du kommer dem til livs’.  TILMELD HER

Det koster dig kun din email-adresse.

 

Lukket Facebook-gruppe

Mønsterbrud i moderskabet, er en lukket gruppe for mødre med mistrivsel i bagagen, hvor jeg deler ud af mine egne erfaringer med at skabe et mere harmonisk familieliv, og hver uge svarer på dine og de andres spørgsmål.

Find gruppen her og anmod om medlemsskab: ANMOD OM AT VÆRE MED

 

Blog-indlæg
I mine blog-indlæg deler jeg erfaringer og refleksioner over hvordan en dysfunktionel fortid påvirker ens relationer som voksen.

Du kan læse med lige her: blog-indlæg

 

Video-blogs

I mine videoer fortæller jeg om, hvordan jeg til stadighed bruger min fortid til at udvikle mig og fjerne blokeringer og modstand, så jeg får endnu mere autencitet og styrke ind i mit voksenliv.

– Se med her: videoblog

Mentor forløb

At blive set udefra og få en andens input på dine blinde vinkler, hjælper til ubeskrivelig klarhed. Jeg har selv stået med masser af udfordringer i forhold til at finde mig til rette som mor, og vil kunne møde dig, der hvor du er, og hjælpe dig til, hvordan du får en endnu kærligere relation til dine børn.

– Læs mere her: 1:1 Mentor forløb 

Back To Top