24 91 72 83

Få hjælp

Noget af det sværeste, når du er vokset op i en dysfunktionel familie, er oftest at tage imod hjælp.

Fordi du på mange måder har lært at det ikke nytter noget. at du er svag, hvis du har brug for hjælp. At du så står i gæld til de andre. At de andre sikkert ikke vil dig det godt, selvom de hjælper. 

Men jeg lover dig - ingen kan se skoven for bar træer.

Og det har aldrig været meningen at du skal klare alting selv. Jeg har været præcis hvor du er og derfor kan jeg hjælpe dig med at se hvilken vej du skal gå, for at komme ud af skoven.

For jeg er sikker på, at du allerede har givet så rigeligt til alle de andre. Nu er det din tur til at modtage støtte og hjælp.

Mentorforløb

 
Fra Kamp til Kærlighed.

Intenst forløb i en gruppe, hvor du får hjælp til at bryde mønstrene og opbyg nærende og tillidsfulde relationer til dig selv og dine børn.

Endnu ingen datoer for næste hold
Læs mere

Online Portalen for Voksne børn af alkoholikere


Det kan føles grænseoverskridende at skulle dele de svære ting med andre. Og tid og geografi kan også sætte sine begrænsninger.

I online portalen Din Rette Vej, har du mulighed for at arbejde med tingenen i dit tempo og dér hvor du føler dig tryg.
Læs mere

1:1 sessioner

 
At blive forstået er noget at det, du har allermest brug for, for at kunne finde en forståelse af dig selv og derved gøre dig fri af dine begrænsninger. Ofte forstår de andre bare sjældent dét, du kommer med. Og det kan give dig en følelse af ensomhed. I sessioner med mig, bliver du mødt, set og hørt - for jeg ved præcis, hvad du står med.
Læs mere

Gratis inspiration


Jeg har lidt forskellige gratis tilbud til dig, så du kan blive inspireret til at bryde de destruktive mønstre og samtidig finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig endnu mere videre.

For at kunne få hjælp er det nemlig helt essentielt at du kan genkende dig selv i det, som bliver formidlet og at du føler tillid.
Læs mere
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 24 91 72 83, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Schou International
2610 Rødovre
Telefon: 24 91 72 83
E-mail: camilla@dinrettevej.dk
CVR: 34814597
     
Camilla Schou | 2610 Rødovre | Tlf.: 24 91 72 83