24 91 72 83

Skræl lagene af

- og find den ægte dig

  • Er du bare SÅ træt af at styrte rundt i hamsterhjulet for at sørge for alle de andre, uden at have tid og overskud til dig selv?
  • Længes du efter at kunne mærke hvad DU i virkeligheden har brug for, i stedet for hele tiden at forsøge at tilpasse dig andres normer og leveregler?
  • Ønsker du ÉN GANG FOR ALLE at slippe alle de urealistiske og ukærlige krav til dig selv, så du kan begynde at skabe et liv med mere ro og glæde?
  • Har du fået SÅ MEGET nok af, hele tiden at løbe panden mod muren, uden at vide hvad pokker du skal gøre anderledes for at passe på dig selv?
  • Længes du efter, at finde ind til hvem DU i virkeligheden er og hvad DU har brug for?

Så vil min effektive proces ’Skræl lagene af og find den ægte dig’ I DEN GRAD kunne hjælpe dig.

For det kan være rigtig svært, selv at få øje på, hvad der er dit og hvad der er andres, af alle de overbevisninger, mønstre, vaner og historier, som du har med dig.

Mange mennesker kan nemlig sige eller gøre ting så overbevisende, at du i løbet af livet, er kommet til at tro på det, uden at det overhovedet behøver at være sandt for dig.

Men i denne proces guider jeg dig til at få sluppet alt det, som har begrænset dig i at mærke dig selv, og som har sløret din evne, til at lytte til dig selv.

Du vil derved opnå en ny bevidsthed om, hvordan du opnår ro, kærlighed og respekt fra dig selv.

MEN HVORFOR ER DENNE PROCES SÅ EFFEKTIV?


Mange forsøger at tænke sig til forandring og planlægge sig ud af ubekvemme følelser og mønstre.

Men de fleste glemmer, at vi ALDRIG kan nøjes med at bruge vores hoved.

Hver eneste gang, du har været ude for afvisninger, svigt, skældud eller andre ubehagelige oplevelser, har det sat sig som små knuder af indestængte følelser i din krop.

Disse små knuder vil med tiden danne et beskyttelseshylster rundt om dig, for at passe på dig. Som barn er det et smart overlevelses-system, der hjalp dig med at navigere i din verden, uden at du faldt sammen.

Men hvis du ikke får forløst alle disse følelser, tager du hylsteret med dig ind i voksenlivet, hvor det vil afholde dig fra at mærke dig selv og livet.

Hylsteret sørger for at lukke af for kontakten til din krop. Du er konstant oppe i hovedet, og forsøger at tænke dig til forandring, og planlægge dig ud af livet.

Men al din visdom og kærlighed sidder stadig i din krop.


Derfor er det nødvendigt at få skrællet alle hylsterets lag af, så du igen kan begynde at lytte til din indre stemme og genfinde den sande dig.

 

Og det er lige præcis dét, som denne proces gør!


Den guider dig til at få sluppet alt det, som i virkeligheden ikke er dit, så der er plads til, at du kan finde hjem i dig selv.

Processen er en kombination af hoved, krop, sind og nærvær, hvilket vil hjælpe dig til, at finde ind til dine sande værdier, som du indtil nu har haft lukket ned for.

HVORFOR DU SKAL INVESTERE I DENNE PROCES
 

Processen vil hjælpe dig til at give slip på alle begrænsningerne, som du selv og andre har lagt ned over dig, og give slip på tanken om, at du skal passe ind, for at blive elsket.

Du er helt fantastisk som du er og jo mere du finder ind til den ægte dig, jo mere rolig, glædesfyldt og ægte vil du føle dig.

Processen var en del af en live workshop, hvor jeg også holdt foredrag omkring hvorfor og hvordan, mange af os har glemt os selv undervejs i livet.
 
Dét foredrag, samt alle deltagernes inspirerende kommentarer og spørgsmål, får du selvfølgelig også med, når du køber adgang til processen.

Så når du investerer i denne proces, vil du både give dig selv den gave at få hjælp til, hvordan du begynder at leve (endnu) mere autentisk og kærligt fra dit sted, samt masser af indsigter, viden og inspiration omkring mønsterbrud, motivation og selvomsorg.

Jeg glæder mig i den grad til at guide dig!
Ved at lytte til visualiseringen, fik jeg forløst et gammelt traume, som jeg ikke med min bevidsthed har haft adgang til at give slip på. Og efter sorgen og forløsningen fik plads, har det simpelthen givet en kæmpe og uvurderlig (og blivende) forandring for både mig og min mand og vores forhold. Det er simpelthen intet mindre end markant øget livskvalitet- og livsglæde, og jeg ved, at dette formentlig ikke var lykkedes ved blot at tale om det.
Christina 

DIN INVESTERING


Processen med de effektive øvelser (ca. 1 times video fra ‘live-workshop’) koster 299 kr.

Du får selvfølgelig også adgang til den halve times foredrag, jeg holdt inden selve processen omkring hvorfor og hvordan vi begrænser os selv og peptalken tilsidst omkring hvordan du holder motivationen, så du kan gennemføre en ønsket forandring.

Du køber adgang lige her:
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 24 91 72 83, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Schou International
2610 Rødovre
Telefon: 24 91 72 83
E-mail: camilla@dinrettevej.dk
CVR: 34814597
     
Camilla Schou | 2610 Rødovre | Tlf.: 24 91 72 83